Vis siden i mobilvisning
Golfbox login

Brugernavn:

Adgangskode:

Glemt password?

Tidsbestilling

Lokal vejrudsigt

Detaljeret lokal vejrudsigt: klik her


 

Stiftende generalforsamling med over 300 deltagere 

Print

Over 300 deltagere havde fundet vej til vores stiftende generalforsamling for Blommenslyst Golfklub af 2014 i Ubberudhallen i aftes.

Kort fortalt blev det vedtaget at stifte en ny klub og der fornemmedes en nærmest enthusiastisk stemning for at få klubben til at fungere fremover.

De økonomiske forudsætninger og budget blev grundigt gennemgået og vedtægterne blev godkendt. De nye vedtægter kan ses på hjemmesiden. Klik her.

Budgettet er noget lavere end tidligere og baseret på 500 fuldt betalende seniormedlemmer og 90 flex1 medlemmer. Der vil blive brug for en del frivillig arbejdskraft for at holde klubben kørende på samme niveau som tidligere.

Bestyrelse

Den nye bestyrelse kom til at bestå af i alt 9 personer, 7 personer var på forhånd foreslået af arbejdsgruppen bag genetableringen af klubben. På generalforsamlingen blev der foreslået yderligere 2 personer, og da vedtægterne giver mulighed for at bestyrelsen kan bestå af 5 - 9 personer, blev det besluttet at give alle en plads. 

Bestyrelsen består herefter af følgende:

Henrik Sørensen (2 år)
Mogens Jørgensen (2 år)
Steen Nielsen (2 år)
Knud Åge Hansen (2 år)
Jan Ingo Andersen (1 år)
Thomas Bendtsen (1 år)
Lone Fenger Jensen (1 år)
Magnus Jansa (2 år)
Kaj Frydendal (1 år)
 

Status på medlemstilsagn

Med de tilsagn vi modtog på den stiftende generalforsamling er vi nu oppe på i alt 520 tilsagn. Heraf er 421 fuldt betalende seniormedlemmer og 72 er flexmedlemmer. Vi er derfor stærk på vej mod målet om 500 seniormedlemmer og 90 flexmedlemmer. Efter at klubben og bestyrelsen nu er på plads, tror vi på at dette meget snart nås.

Hvis du endnu ikke har givet dit tilsagn, kan du gøre det på hjemmesiden. Klik her for at gå direkte til tilmeldingssiden.

Husk, at hvis du tilmelder dig nu og betaler kontingent inden 5. januar, så slipper du med et administrationsgebyr ved indmeldelse (indskud) på 300 kr. Kontingentopkrævninger bliver udsendt snarest muligt. Nærmere info følger.

Venlig hilsen
Thomas Bendtsen

Vigtige meddelelser


I TILFÆLDE AF FROST ER BANERNE LUKKET.

DER ER ETABLERET VINTERBANE BÅDE PÅ 18 - HULSBANEN OG 9-HULSBANEN.

DER ER INFOR ...læs mere

Sponsorlinks
På Facebook
Følg os på FacebookFølg os på Facebook
 
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS