26. marts 2019 - 19:06Lær at spille golf i Blommenslyst Golfklub 

Blommenslyst GolfklubVil du lære at spille golf?

Vi starter nye begynderhold!

En stor undersøgelse har vist, at golfspillere i gennemsnit lever 5 år længere end resten af befolkningen. Så hvad venter du på? 

Vores begynderafdeling står klar til at hjælpe dig i gang. Vi giver dig undervisning i den rette teknik, i regler, i spil på banen og kan vejlede dig med anskaffelse af udstyr mv. Læs mere om hvad der kræves for at lære golfspillet under Golfkørekort.

Vores baner står klar til dig. Du kan begynde at spille på 9 huls banen med det samme, når du er startet på et begynderhold. Du får derfor straks den rigtige fornemmelse for spillet og kan hurtigt forbedre dine færdigheder. Og vi sørger naturligvis for, at du kommer til at spille med andre begyndere på samme niveau.

Golf er for alle, det er en social sport, der hverken kræver så megen tid eller er så dyr, som du måske tror!

Hvorfor skal du vælge Blommenslyst Golfklub?

Blommenslyst Golfklub er kendt for at være én af Danmarks hyggeligste golfklubber og en klub, hvor klublivet med samvær og fællesskab trives på allerhøjeste niveau. Det er én af de klubber i Danmark med flest "klubber i klubben", så du kan altid finde nogle at spille med og får mulighed for at deltage i klubbernes arrangementer. Der altid er en god stemning, og alle er rare og hjælpsomme.

Klubbens faciliteter er ikke de mest moderne, men vi har både en 9-huls og en 18-huls bane samt en overdækket driving range. Det betyder helt unikke forhold for begyndere, som på træningsfaciliteterne og på 9-huls banen kan øve sig i spillet uden at føle sig generet af mere øvede spillere. Og banen er altid helt perfekt!

Kontakt vores sekretariat på telefon 6596 7120 eller e-mail info@blommenslyst-golf.dk for at høre om, hvornår det næste begynderhold starter.

putting-green.jpgDu er naturligvis også altid velkommen til at kigge ind i golfcenteret og ved selvsyn tage et kig på forholdene. Det bedste vil naturligvis være at komme i sekretariatets åbningstider eller en tirsdag eftermiddag mellerm 15.30 og 17.30, hvor begynderudvalget står klar til at tage imod nye golfspillere og svare på spørgsmål.

Klik her for at finde yderligere informationer om kontingent, indskud, udstyr mv.


Og er du stadig i tvivl om du skal begynde at spille golf, kan du her få lidt inspiration fra, hvad andre golfspillere elsker ved spillet?