23. marts 2019 - 07:12Velkommen til Pay og Play i Blommenslyst Golfklub 

For at få så meget ud af spillet som muligt, er det vigtigt at følgende retningslinier bliver fulgt, da der kan være mange spillere på banen.

Frem for alt er sikkerheden vigtig, en golfbold kan komme med over 100 km/time og kan give varig skade, hvis den rammer en spiller. Hvis du ikke har et golfkørekort, kan vi anbefale, at du tager én eller flere timer ved vores træner. Jo bedre man spiller, jo mere fascinerende er golfspillet.

Vores 9 huls/Pay og Play bane er en "ratet" bane, hvilket betyder, at banens sværhedsgrad kan sammenlignes med andre golfbaner i Danmark og i udlandet. Hvis du f.eks. kan spille banen i 15 slag over banens par, kan du se på den tabel, der hænger på 1. teested, hvilket handicap du har spillet banen i.

Golf er et gentleman spil, hvor man er sin egen dommer, og man tager hensyn til andre spillere på banen. Det er de internationale golfregler, der gælder på banen.

Sikkerhed

Pas på banen

Boldrenden

Ordensregler

Praktiske oplysninger

Hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp, kan du trygt henvende dig til nogle af klubbens medlemmer. Golfspillere er altid meget imødekommende og hjælpsomme.

 

Vi ønsker dig en god tur!