Vis siden i mobilvisning
Golfbox login

Brugernavn:

Adgangskode:

Glemt password?

Tidsbestilling

Lokal vejrudsigt

Detaljeret lokal vejrudsigt: klik her


 

12. juli 2011 

Print

Som deltager i det just afsluttede DM i Mid age skal jeg hermed rette en stor tak og en stor ros til klubben for et fantastisk godt arrangement. Som gæst var det dejligt at se, at man tog sin opgave som vært alvorligt og gjorde sig umage med at få tingene til at lykkes. Service både på og udenfor banen fungerede upåklageligt og med et smil – og det var godt at se så mange frivillige hjælpere.
Også en stor ros til banepersonalet – banen var helt i top. Velplejet og flot.

Det var et arrangement som klubben med rette kan være stolt af.

Med venlig hilsen
Annette Borch-Jensen
Mølleåens Golf Klub

 

11. juli 2011 

Print

Efter at have deltaget i DM-Midage denne weekend, vil jeg gerne sige tak til alle dem i Jeres klub, der havde bidraget til arrangementet.
Jeg synes, det var en fornøjelse at opleve en meget velplejet og flot bane, og det var imponerende, at så mange frivillige havde lyst til at bruge tid på dette arrangement, som jeg synes forløb rigtig godt.
Mange tak for en god week-end hos Jer.

Venlig hilsen
Christina Borch-Jensen
Dragsholm Golfklub

 

Oktober 2007 

Print

Sådan en søndag i Blommenslyst er nu ikke det værste, man har – og om lidt er kaffen klar. Som nu ved den nylige sponsormatch, hvor der, helt i klubbens ånd, ikke var nogen ende på gæstfriheden. Tak for den – og for matchen.

Blommenslyst er mange ting. Blommenslyst byder på langt større sportslige udfordringer, end nogle af de første og forholdsvis skikkelige huller lader antyde. Men Blommenslyst er andet og mere. Blommenslyst er smuk natur. Udsigten fra 7. green – og andre steder – ind over byen og ud over anlægget. Den smukke tur langs kirsebærtræerne ned ad 12. hul. Det svære udslag på det drilske 13. De levende hegn på resten af turen. Blommenslyst er, med andre ord, blevet en både køn og rigtig golfbane. Med appel til sanserne - og til køllevalget. Det er ikke let at slippe hjem med en god score, hvis man ikke bruger hovedet. Heller ikke altid, selv om man gør.

Blommenslyst er også Hønsehuset. Blommenslyst er hygge og samvær. En klub, hvor gæsten - i modsætning til i så mange andre og mere fornemme klubber - føler sig velkommen, både på banen og bagefter. Blommenslyst har om nogen forstået, at golf er det mest sociale spil, der findes. Hold fast i det – uanset hvor mange nye huller I laver, og uanset hvor mange nye medlemmer I får. Egentlig bør I have to optagelsesprøver: baneprøven – og en social prøve. Er du usocial? Så kan du ikke blive medlem. Så passer du ikke til klubben, og den passer ikke til dig.

I har fingre i noget rigtigt derude i Vejrup. Slip ikke taget – og god vind i fremtiden.

Med venlig hilsen

Hans Kiel,
sponsormatchdeltager
 

Vigtige meddelelser

18-hulsbanen er åben med vinterregler

18-hulsbanen er åben for spil. Der skal lægges op på fairways og forgreens.

Sponsorlinks
På Facebook
Følg os på FacebookFølg os på Facebook
 
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS