26. marts 2019 - 19:15Medlemsnyt den 12. oktober 2014 

Kære medlemmer

FinnJakobsen.jpgLe Klint matchen den 5. oktober blev ingen undtagelse gennemført i flot vejr, og med stor deltagelse. Også denne weekend blev det til et ”Hole in One”.
Finn Jakobsen slog på hul 16 ”det gyldne slag”. Et 120 meter langt slag, og bolden var i hul. Stort tillykke skal lyde herfra. - og så skulle jeg hilse og sige mange tak for skænken
 

 

 

Puslingeafslutning.jpgPuslingegolf

Puslingegolf holdt afslutning og kom i et kæmpe dilemma – hvem skulle have stykket med hullet?
Efter endt golfdag var alle vores puslinge blevet inviteret til afslutning i hul 19 – ”Hønsehuset”. Og glæden var stor, da det viste sig, at hul 1 fra vores ”Pay and Play” bane var flyttet indendørs i form af en brunsviger – dejligt kreativitet fra bageren til stor glæde for børnene.
En stor tak til alle jer, der har stået bag puslingegolf. På gensyn i 2015.
 

Lidt om os selv

I den sidste periode har der både været Udvalgsmatch og Frivilligmatch. Der er altid nogle medlemmer, som desværre ikke kan deltage. En stor tak skal også lyde til jer, som ikke havde mulighed for at deltage.
Matcherne er en tak til de mange frivillige, som bidrager til det forpligtende fællesskab. Ca. 30 % af vores medlemmer er på den ene eller anden måde involveret i forskellige opgaver, der gavner os alle.
30 % - det er flot, og vi kan med stolthed fortælle om det vidt og bredt. I den politiske dagsorden debatteres ofte frivillighed. Det sidste er blandt andet en stor frivilighedsundersøgelse, som skal gennemføres af SDU ved professor Bjarne Ipsen i 2015 og igen i 2017.
I vores klub er det ikke frivillighed der debatteres, men mere hvordan vi sikrer, at frivilligheden bevares, uden at det enkelte medlem føler sig (mis)brugt. Denne opgave tager bestyrelsen meget seriøs.
Alle foreninger er afhængige af en bestyrelse, og bestyrelsen er afhængig af frivillige.
Det skal være sjovt at være frivillig i Blommenslyst Golfklub af 2014!
 

Nytårskur – 31. december 2014 kl. 11.30 – 13.00

Nytårskur.jpg

I medlemsnyt tilbage i august søgte jeg efter medlemmer, som sammen med mig havde interesse i at arrangere nytårskur i Hønsehuset.
Jeg kan nu meddele, at der har meldt sig et medlem, og vi mødes i den kommende tid for at planlægge et par hyggelige timer og ønske hinanden godt nytår.
Skulle du have lyst til at give en hånd med, så kontakt mig på henrik.sorensen65@gmail.com

 


HoleInOne2.jpg”Hole in One” 2014

Dannie Søderholm: Hul 4, 9 huls banen
Ib Røsling: Hul 4, 9 huls banen
Kenneth Greve: Hul 13, 18 huls banen
Finn Jakobsen: Hul 16, 18 huls banen

 
 
Facebook

Blommenslyst Golfklub har sin egen Facebook side. Gå ind og bliv en del af denne. https://www.facebook.com/groups/BlommenslystGolfklub/

 

Hjemmesiden

På hjemmesiden er der et afsnit med billeder.
Som medlem er man meget velkommen til, at fremsende oplevelser fra vores bane til fælles deling. Billeder bedes sendt til webmaster@blommenslyst-golf.dk

  
Blommenslyst Golfklub logo

Med venlig hilsen

Henrik Sørensen
Formand

"Blommenslyst Golfklub - en del af livet"