23. marts 2019 - 07:19Medlemsnyt den 22. december 2014 

Jul2014-1.jpg 

Julehilsen

Kære medlemmer

juletrae.jpgJeg vil på bestyrelsens vegne ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.
Blommenslyst Golfklub af 2014 bevæger sig ind i det andet leveår. Et år er gået, siden vi ”i kamp med tiden” fik vores klub op at stå efter det kedelige efterår 2013, hvor den tidligere klub gik konkurs.

Det har været et spændende og udfordrende år for bestyrelsen, de ansatte og de mange frivillige, der bidrager til, at vi har en god golfklub.

Jeg ser frem til, at bestyrelsen nu kan planlægge fremtiden med udviklingstiltag der aktivt bidrager til den positive udvikling som 2014 har vist. I 2015 skal vi ikke genoprette og etablere. I 2015 skal vi blandt andet konsolidere klubben men også byde nye medlemmer velkommen.

Tak til jer der i dagligdagen, der på hver jeres måde bidrager til, at vi er nået så langt. Vi har smukke omgivelser, god tilslutning til de mange forskellige arrangementer, velfungerende udvalg der løser opgaver med et stort engagement. Vi har en klub, hvor vi alle deltager med en positiv ånd. Vi har et ”Hønsehus”, der på trods af de vilkår vi er underlagt, har fungeret godt og været et stort aktiv for de mange brugere i klubben.

juleklokker.jpgVi er essensen af det forpligtende fællesskab – hvor vi alle er afhængige af hinanden for at klubben kan fungere. Vi har valgt fællesskabet. Det inspirerer, motivere også mig i mit frivillige arbejde som formand.

Jeg ser frem til 2015.

Glædelig jul og Godt Nytår.

   
Blommenslyst Golfklub logoNytårskur.jpg

 

Med venlig hilsen

Henrik Sørensen
Formand

"Blommenslyst Golfklub - en del af livet"