23. marts 2019 - 07:28Medlemsnyt den 22. februar 2015 

Kære medlemmer

Bestyrelse, ansatte, udvalg og frivillige er nu i gang med at sikre opstarten til den nye sæson 2015.
På personalesiden kan jeg fortælle, at Martin Bertelsen starter på banen den 1. marts 2015. Ligeså er Andrew Martin i gang igen fra den 1. marts 2015.
Et stort velkommen til jer begge - ”I er savnet”.
Sofie, vores ungmedarbejder har fået forlænget sin kontrakt frem til juli 2015. Herefter skal vi finde en ny, da Sofie forventer at flytte fra Odense pga. studie.
Skulle nogen være i kontakt til en ung, som kunne have interesse i at overtage Sofies job. Lad endelig hører fra jer.
 

Generalforsamling.jpgGeneralforsamlingen

 

 

Husk.jpgOnsdag den 18. marts 2015 kl. 19:00

Sted: Næsbylund Kro

I alt forlader 3 medlemmer bestyrelsen på generalforsamlingen. I den forbindelse vil vi tilbageværende 6 medlemmer gerne gennem medlemsnyt opfordre interesserede til, at henvende sig.
Man kan henvende sig til undertegnede på henrik.sorensen65@gmail.com
 

Hønsehuset

For den kommende sæson, har vi lavet leverandøraftale med SuperBest i Korup. Det gode samarbejde i 2014 har resulteret i en samarbejdsaftale, hvor vi bl.a. får leveret mad til arrangementer. SuperBest leverer både koldt og varmt mad.
Det er desuden også muligt, at bestille smørebrød samme dag i hverdagene. I kan læse mere om betingelser og aftaler på vores hjemmeside.
Det vil derfor også i 2015 være således, at man IKKE må medbringe og indtage egne drikke- og madvarer i og omkring Hønsehuset.

Sammen med Hønsehusudvalget er der gennemgået og besluttet priser for 2015. Alt i alt fastholdes de fleste priser på samme niveau som i 2014.
 

Sponsorudvalg

Der arbejdes ihærdigt på, at få etableret et ”sponsorcykelløb” til august. Dette er en stor opgave og sponsorudvalget søger derfor 12 – 14 personer, som vil indgå i et sådan projekt.
Har dette interesse bedes man kontakte undertegnede på henrik.sorensen65@gmail.dk

 
  
Blommenslyst Golfklub logo

 

Med venlig hilsen

Henrik Sørensen
Formand

"Blommenslyst Golfklub - en del af livet"