26. marts 2019 - 19:45Medlemsnyt den 14. april 2015 

Kære medlemmer

 

Junior (10 – 18 år)

Bestyrelsen har besluttet, at nedsætte kontingentet for juniorer. Vi vil tilstræbe, at prisen skal matche andre sportsaktiviteter for unge i lokalområdet. Bestyrelsen vil dermed også arbejde på, at få flere juniormedlemmer i foreningen. Vi lægger vægt på, at juniorafdelingen har et godt samvær og kammeratskab - og så selvfølgelig på, at de bliver til gode golfspillere.

Kontingentet for 2015 ændres fra 2100,- kr. årligt til 1200,- kr. for en hel sæson.

Sekretariatet vil kontakte alle juniorspillere i forhold til for meget indbetalt kontingent. De juniorspillere der har betalt for et helt år vil få refunderet 900,- kr. fra klubben, og dem som har betalt halvårligt vil få kontingentopkrævning på 150,- kr. gældende for anden halvsæson.

Et prøvemedlemsskab af to måneders varighed for et juniormedlem koster 375,- kr.
 

Puslingegolf

Husk, at vi spiller alle lørdage fra kl. 10.00 til kl. 11.00
 

Åbningsmatch

Åbnmatch2015-1.jpg   Åbnmatch2015-2.jpg

Åbningsmatchen forløb helt fantastisk. Godt tørt vejr og en velplejet bane tog mod 96 golfspillere. Ved ”turning” stod turneringsudvalget klar med et glas Asti og kransekage. En rigtig god tradition.
Efter endt spil var der dækket flot op til fælles hygge og udlodning af præmier.
Helt ekstraordinært vandt samme person begge hovedpræmier. Et gavekort til Güt Apeldör og en ”bagvarmer” – ”Så har man altid en tør bag”
 

Golfens Dag

Søndag den 19. april afholder vi Golfens Dag. Børn er også velkommen til at deltage. Det hele starter kl. 10:00 og slutter ved 13:00 tiden med fælles hygge i Hønsehuset.
Læs mere på hjemmesiden under Aktiviteter
 

Den offentlige sti.

Jeg vil gerne gøre alle golfspillere opmærksom på, at stien som strækker sig hen over banen (hul 2, 3, 10, 11) er en offentlig sti. Vis derfor hensyn til de borgere der benytter sig af denne sti.
 

Ny klubtrøje.

Så kan der købes klubtrøje. Model PUMA med logo.
Pris: 299,- kr. pr. stk. Ved køb af 2 stk. 500,- kr.
De kan ses, prøves og bestilles i sekretariatet.

Klubtrøjer.jpg

 

 
Blommenslyst Golfklub logo

 
Med venlig hilsen

Henrik Sørensen
Formand
 

"Blommenslyst Golfklub - en del af livet"