Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 

 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

9-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere. Hvis skiltet ved første tee meddeler at banen er LUKKET, må der ikke spilles ud. Banen er også lukket til be ...læs mere

Nyt fra Blommenslyst Golfklub 

 

Kære medlemmer

NYHED:
Blommenslyst Golfklub er med i G5 i 2021

Nu bliver det endnu bedre, at være medlem i Blommenslyst Golfklub. Det er netop blevet besluttet at indgå i samarbejdet med Odense Eventyr Golf, H.C. Andersen Golf, Barløse Golf og Midtfyns Golfklub – Det såkaldte G5 samarbejde. Det er endda muligt, at gruppen af baner udvides i 2021, men dette er ikke fastlagt endnu.

Aftalen betyder, at vi kan spille på de andre baner (Max 10 gange pr. bane.) for kun 1.000,- om året.
I det nye år kommer der mere information om, hvordan man tilmelder sig ordningen.

 

GolfBox

Når man gerne vil ud at spille og alle tider er væk, er det rigtig ærgerligt, hvis ikke alle bookede tider benyttes. Derfor minder vi om, at du skal huske at slette din tid, hvis du ikke skal bruge en booket tid. Vi vil alle gerne spille, så book ikke mere, end du har brug for.

 

Teebox

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til en Tee-box. Lige nu er de sidste aftaler ved at falde på plads. Glæd jer til at kunne ’spille’ golf hele vinteren.

Skærmbillede 2020-09-22 kl. 08.10.53.png

 

Samarbejde med andre klubber

Vi har lagt billet ind på at blive en del af Klub G5, og håber på, at det kan blive en realitet.

Husk at du som medlem i Blommenslyst Golfklub har mulighed for at deltage i Klub E20, hvor du for 695,- kr. om året kan spille på Golfklubben Lillebælt, Vejen Golfklub, Fredericia Golfklub samt Kaj Lykke Golfklub. Melder du dig ind i det nye år inden 1. april, kan du nøjes med en Early Bird pris på kun 495,- kr.

 

Hole-In-One

Når man får hole-in-one er traditionen at man får en flaske whiskey som gevinst. Flasken må du selvfølgelig gerne drikke med dine medspillere i Hønsehuset. Øllen, som I skyller ned med, skal købes hos Sune. Man får også en ramme øl, men den må du tage med hjem.

 

Mundbind i Hønsehuset

Husk, at der skal bæres mundbind, når man opholder sig stående i Hønsehuset. Det er vigtigt for os alle, at vi overholder restriktionerne for restaurationer. Når Sune fastholder, at der skal bæres mundbind, er det fordi, at det er ham pålagt, og det er Sune, der får en bøde, hvis der er kontrol. Anvendelse at mundbind er for din, min og vores allesammens skyld.

 

Ordinær generalforsamling er aflyst

Corona har desværre ikke sluppet taget i Danmark endnu. Det giver restriktioner på forsamlinger – også nogle der påvirker vores klub. Vi må ikke være flere end 50 personer og ifølge vores vedtægter, skal vi invitere alle medlemmer til generalforsamling. Da vi historisk set altid har været over ca. 100 personer til stede ved tidligere generalforsamlinger, ser vi ingen anden udvej end at aflyse.

Vores regnskab skal dog godkendes og derfor afholder vi en ekstraordinær generalforsamling med dette ene punkt.

 

Ekstraordinær generalforsamling den 8. oktober

Selvom vi ikke kan afholde vores ordinære generalforsamling, bliver vi nødt til at sikre en godkendelse af regnskab og ikke andet. Dette ekstraordinære møde afholdes i Hønsehuset. Da vi ikke kan være mere end 50 i Hønsehuset, vil det være umuligt for alle medlemmer at deltage.

Regnskabet sendes ud via mail til alle medlemmer igen hurtigst muligt.

Alle medlemmer har mulighed for at kommentere eller spørge ind til regnskabet. Spørgsmål skal stiles på mail senest den 5. oktober til Magnus Jansa på magnus.jansa@gmail.com, der vil svare inden den 8. oktober.

 

På bestyrelsens vegne

Per Sehested-Blad

Formand

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS