Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

9-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere. Hvis skiltet ved første tee meddeler at banen er LUKKET, må der ikke spilles ud. Banen er også lukket til be ...læs mere

Oktober 2000 

Hvem ka’ ? - Kirsten ka’!

Onsdag, den 9. august 2000, blev uventet en historisk dag i klubben. Denne dag, som på nær en uge, var 6 års-dagen for banens indvielse (2 år efter klubbens stiftelse) indtraf nemlig en sensation. Der blev scoret

Hole – in – one !!

Hvem af de langtslående herrer var det så, som sørgede for, at vi langt om længe - som næsten alle andre golfklubber - kan opsætte et skilt til sådanne præstationer ?
Ingen af dem, for den dygtige/heldige var såmænd ”kun en pige”, nemlig

Kirsten Pettersson

Kirsten, som har spillet siden maj 1997, og som gik med Jytte Nørgaard og Margit Bjerg i en onsdagsdame-match, troede ikke sine egne øjne, da hun efter lidt søgen fandt sin bold i ”koppen” på hul 1 efter sit drive.

Da Kirsten kom ind i klubhuset, blev der opstandelse. Martin Graversen, som tilfældigt var til stede, måtte finde whiskyen frem fra Oves gemmer.
Tin baneindvielsen fik klubben nemlig en falske Johnny Walker, 12 Years Black Label til den første hole-in-one scorer.
Whiskyen, som nu er blevet 18 år, blev skænket ud til de i klubben tilstedeværende, som det sig hør og bør. Der blev fotograferet, sendt besked til avisen og gratuleret, så Kirsten til sidst hæderkronet kunne vende hjem for at tænke over, hvordan hun egentlig slog det 138 m flotte slag.
MEGET STORT TILLYKKE, KIRSTEN.

 

Kommer de nu som haglbyger ?

De fleste vil sikkert kunne forstå, at det lige før deadline ikke er særlig morsomt at skulle flytte rundt på bladets indhold.
Men engang imellem kan det blive nødvendigt, og det gør ikke så meget, hvis der er noget glædeligt at bringe.
Nu har vi - som det fremgår af ovenstående - gået og ventet på, at en spiller skulle lave hole-in-one - og søreme om det så ikke sker igen.

Torsdag, den 12. oktober slog
Knud Jensen
ud på det 153 meter lange par 7 hul.
Da spillerne i første omgang ikke kunne finde bolden, troede han, at han havde slået over green, men dette viste sig, at volden lå i koppen !!
Også tillykke til dig.
Nu kan vi så omsider få lavet en tavle, hvor de heldige (dygtige) spillere kan få sig et varigt minde.

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS