Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

Grundet 18-hulsbanens tilstand er der nogle restriktioner:

Der skal spilles med oplæg.

På hul 6 skal der spilles til provisorisk green.

Hul 7 er lavet om til ...læs mere

Samarbejde med andre klubber 

I Blommenslyst Golfklub er vi glade for vores bane, men vi er også glade for at dele den med gæster fra andre klubber. Derfor er vi med i forskellige samarbejder, der giver mulighed for at spille til en reduceret pris.

 

G6 – Det nye samarbejde med fynske klubber

I Blommenslyst Golfklub er vi glade for, at vi er kommet med i G6 sarmarbejdet. Til glæde for alle de deltagede klubbers medlemmer. Tag godt i mod de nye gæster og god fornøjelse på de andre baner.

Det nye G6-kort for 2021 vil være klar til salg omkring 1. december i sekretariatet. Prisen er kr. 1.000 og antal spillerunder pr. bane begrænset til 10.  Kortet vil dermed give adgang til de andre fem klubber i samarbejdet: Barløseborg Golfklub, H. C. Andersen Golfklub, Midtfyns Golfklub, Odense Eventyr Golf og Golfklubben Lillebælt.

Ønsker du medlemskab af G6 så kontakt sekretariatet på:

mail: info@blommenslyst-golf.dk eller tlf.: 65 96 71 20

 

Den Fynske ordning

For medlemmer af klubber, der er med i den fynske ordning, kan man spille for kun 200,- på hverdage uanset alder. I weekenden og på helligdage spiller gæster (også dem i den fynske ordning) i Blommenslyst Golfklub til almindelig greenfee 250,-.

Den Fynske ordning omfatter klubberne: Midtfyns Golfklub, Faaborg Golfklub, Langelands Golfklub, Svendborg Golfklub, Sct. Knuds Golfklub, Odense Golfklub, Vestfyns Golfklub, Golfklubben Lillebælt, H.C. Andersen Golf, Langesø Golf A/S, Odense Eventyr Golf og Blommenslyst Golfklub af 2014.

 

Klub E20

Vi har lavet et samarbejde med Klub E20, der er en sammenslutning af klubber beliggende langs motorvej E20. Det drejer sig om klubberne Golfklubben Lillebælt, Vejen Golfklub, Fredericia Golfklub samt Kaj Lykke Golfklub, hvor vi kan spille på hinandens baner for 595,- om året, hvis man tilmelder sig inden 31. april. Derefter er prisen 695,-. Her gælder det, at man er medlem i ordningen i sin egen klub og kan vise dokumentation, hvis banekontrollen kommer forbi. Medlemskabet kan tegnes af alle fuldtidsmedlemmer og gælder frit spil på alle de deltagende baner. 
Hvis du er tidligt ude i 2021, kan du bliver medlem af Klub E20 for kun 595,- om året. Det kræver blot, at du er tilmeldt ordningen inden den 1. maj 2021.

Ønsker du medlemskab af E-20 så kontakt sekretariatet på:

mail: info@blommenslyst-golf.dk eller tlf.: 65 96 71 20

 

Skærbæk Mølle Golfklub

Vi har en helt særlig aftale med Skærbæk Mølle Golfklub, hvor vores klubbers medlemmer kan spille gratis på hinandens baner.

Ordningen gælder kun for max. 8 personer i en gruppe. Ved større antal opfordres til at kontakte Skærbæk Mølle Golfklub på info@sm-golfklub.dk eller på tlf.: 61 77 17 18. Denne ordning gælder ikke for long distance medlemmer og flexmedlemmer.
 

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS