Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på banerne

9-hulsbanen er lukket til begyndermatcher lørdage kl. 14.30 - 16.30

9-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere på alle andre tidspunkter.

Da det er Pa ...læs mere

Samarbejde med andre klubber 

I Blommenslyst Golfklub er vi glade for vores bane, men vi er også glade for at dele den med gæster fra andre klubber. Derfor er vi med i forskellige samarbejder, der giver mulighed for at spille til en reduceret pris.

Den Fynske ordning

For medlemmer af klubber, der er med i den fynske ordning, kan man spille for kun 200,- på hverdage uanset alder. I weekenden og på helligdage spiller gæster (også dem i den fynske ordning) i Blommenslyst Golfklub til almindelig greenfee 250,-.

Den Fynske ordning omfatter klubberne: Midtfyns Golfklub, Faaborg Golfklub, Langelands Golfklub, Svendborg Golfklub, Sct. Knuds Golfklub, Odense Golfklub, Vestfyns Golfklub, Golfklubben Lillebælt, H.C. Andersen Golf, Langesø Golf A/S, Odense Eventyr Golf og Blommenslyst Golfklub af 2014.

Klub E20

Vi har lavet et samarbejde med Klub E20, der er en sammenslutning af klubber beliggende langs motorvej E20. Det drejer sig om klubberne Golfklubben Lillebælt, Vejen Golfklub, Fredericia Golfklub samt Kaj Lykke Golfklub, hvor vi kan spille på hinandens baner for 500,- om året, hvis man tilmelder sig inden 31. april. Derefter er prisen 700,-. Her gælder det, at man er medlem i ordningen i sin egen klub og kan vise dokumentation, hvis banekontrollen kommer forbi. Medlemskabet kan tegnes af alle fuldtidsmedlemmer og gælder frit spil på alle de deltagende baner. 
Hvis du er tidligt ude i 2021, kan du bliver medlem af Klub E20 for kun 500,- om året. Det kræver blot, at du er tilmeldt ordningen inden den 31. april 2021.

Skærbæk Mølle Golfklub

Vi har en helt særlig aftale med Skærbæk Mølle Golfklub, hvor vores klubbers medlemmer kan spille gratis på hinandens baner.

Ordningen gælder kun for max. 8 personer i en gruppe. Ved større antal opfordres til at kontakte Skærbæk Mølle Golfklub på info@sm-golfklub.dk eller på tlf.: 61 77 17 18. Denne ordning gælder ikke for long distance medlemmer og flexmedlemmer.
 

 
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS