Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

18 - hulsbanen:

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 53. Alle skal booke starttid på GolfBox og der bet ...læs mere

Samarbejde med andre klubber 

I Blommenslyst Golfklub er vi glade for vores bane, men vi er også glade for at dele den med gæster fra andre klubber. Derfor er vi med i forskellige samarbejder, der giver mulighed for at spille til en reduceret pris.

 

G6 – Det nye samarbejde med fynske klubber

I Blommenslyst Golfklub er vi glade for, at vi er med i G6 samarbejdet. Til glæde for alle de deltagede klubbers medlemmer. Tag godt i mod de nye gæster og god fornøjelse på de andre baner.

Prisen er kr. 1.100 og det er med ubegrænset spil på de andre baner. Kortet vil dermed give adgang til de andre fem klubber i samarbejdet: Barløseborg Golfklub, Bogense Golfklub, Midtfyns Golfklub, Odense Eventyr Golf og Golfklubben Lillebælt.

Ønsker du medlemskab af G6 så kontakt sekretariatet på:

mail: info@blommenslyst-golf.dk eller tlf.: 65 96 71 20

 

Den Fynske ordning

For medlemmer af klubber, der er med i den fynske ordning, kan man spille for kun 250,- på hverdage uanset alder. I weekenden og på helligdage spiller gæster (også dem i den fynske ordning) i Blommenslyst Golfklub til almindelig greenfee 300,-.

Den Fynske ordning omfatter klubberne: Midtfyns Golfklub, Faaborg Golfklub, Langelands Golfklub, Svendborg Golfklub, Sct. Knuds Golfklub, Odense Golfklub, Vestfyns Golfklub, Golfklubben Lillebælt, Bogense Golf, Langesø Golf A/S, Odense Eventyr Golf, Barløseborg Golfklub og Blommenslyst Golfklub af 2014.

 

Klub E20

Vi har lavet et samarbejde med Klub E20, der er en sammenslutning af klubber beliggende langs motorvej E20. Det drejer sig om klubberne Vejen Golfklub, Fredericia Golfklub samt Kaj Lykke Golfklub, hvor vi kan spille på hinandens baner for 795,-. pr. kalenderår. Her gælder det, at man er medlem i ordningen i sin egen klub og kan vise dokumentation, hvis banekontrollen kommer forbi. 
Hvis du er tidligt ude - inden 1. maj. kan du bliver medlem af Klub E20 for kun 595,- om året.

Ønsker du medlemskab af E-20 så kontakt sekretariatet på:

mail: info@blommenslyst-golf.dk eller tlf.: 65 96 71 20

 

Skærbæk Mølle Golfklub

Vi har en helt særlig aftale med Skærbæk Mølle Golfklub, hvor vores klubbers medlemmer kan spille gratis på hinandens baner.

Ordningen gælder kun for max. 8 personer i en gruppe. Ved større antal opfordres til at kontakte Skærbæk Mølle Golfklub på info@sm-golfklub.dk eller på tlf.: 61 77 17 18. Denne ordning gælder ikke for long distance medlemmer og flexmedlemmer.
 

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS