Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

18 - hulsbanen:

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 53. Alle skal booke starttid på GolfBox og der bet ...læs mere

Træner 

Danny-Sejer-Jørgensen.jpg
Danny Sejer Jørgensen

Danny Sejer Kommer fra Esbjerg og er tilknyttet vores golfklub primært mandag og lørdag.

Sammen med Danny er hjælpetræner Søren Bjerge Thomsen tilknyttet, hvor Søren varetager særlige forløb i samarbejde med Danny Sejer.

Den samlede træneropgave er planlagt, så den tilgodeser alle vores medlemsgrupper; eliten, vores seniorgruppe, vores arbejdsramte medlemmer og ungdommen.

Målet er, at alle skal kunne booke sig på hold og deltage gennem hele sæsonen i bl.a. enkeltlektioner, holdtræning og ”golfskoler”.

Danny og Søren vil derudover have stor focus på vores begyndere.

Som noget nyt, er der afsat tider til ung-senior (18 – 29 år), så vi på sigt kan få skabt et bedre netværk og kontakt imellem denne gruppe af medlemmer.

Familiegolf
Danny er desuden tilknyttet vores nye projekt Familiegolf, som vi håber, vi så småt kan starte op i denne sæson.
Der kommer mere information om familiegolf på et senere tidspunkt.

Danny har stor erfaring med golfrejser og medlemmer i Blommenslyst Golfklub af 2014 vil få mulighed for at tilmelde sig hyggelige matchture med undervisning til bl.a. Portugal og Sydafrika.

På udstyrssiden kan Danny og Søren præsentere det nyeste udstyr, som i løbet af sæsonen kan bestilles til favorable priser på demodage.  På demodagene vil der være en Trackman radar der hjælper med at skræddersy de helt rigtige køller eller det helt rigtige sæt til netop dig.

Book træning på Golfbox

Kontakt:

Mobil: 21 45 15 30

Mail: danny_sejer@hotmail.com

 

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS