Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

18 - hulsbanen:

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 53. Alle skal booke starttid på GolfBox og der bet ...læs mere

Velkommen som begynder i Blommenslyst Golfklub 

Som prøvemedlem skal du gennemføre undervisning i slagteknik og regelundervisning og dermed bestå et Golfkørekort.
I det følgende gennemgår vi kort hvilke discipliner du skal igennem, når du tager Golfkørekortet. Klubbens undervisere kvitterer, efterhånden som du gennemgår de enkelte steps og når du har udfyldt Golfkørekortet, har du bestået.

 

Regelundervisning
Du vil få gennemgået teorien omkring golfspillet, herunder gennemgang af etiketteregler, sikkerhed, spillets gang, handicap, banen samt udfyldelse af scorekort. Du vil også få udleveret en regelbog, som kan hjælpe dig undervejs. Undervisningen består af en teoretisk undervisning samt en praktisk undervisning af regler på banen.

Du tilmelder dig regelundervisning i Golfbox.

Når du har gennemgået teorien, skal du tage regelprøven på nettet (www.golf.dk/regelprove). Prøven består af 30 spørgsmål og omhandler de områder, du har fået gennemgået i teoriforløbet. Når du har besvaret alle spørgsmål, vil du på skærmen kunne se rigtige og forkerte besvarelser. Derefter bliver du bedt om at gennemgå de spørgsmål, du har svaret forkert på, en gang til. Når du har besvaret alle spørgsmål rigtigt, vil der blive sendt en mail til sekretariatet i klubben, hvor du efterfølgende skal henvende dig for at få din underskrift.

 

Spilundervisning
Golf er andet end regler og etikette. Den væsentligste del af spillet er slaget til bolden, men dette er til gengæld også den sværeste del. Derfor er det vigtigt, at du får indledende undervisning i, hvordan du skal gøre.

Du vil få undervisning i kort og langt spil
Det korte spil består af de slag, som ude på banen foregår omkring green og det lange spil er de slag, der slås fra tee-sted og fairway.

Undervisningen omfatter træning på driving range, træning på indspilsgreen (chip, pitch, bunkerslag og put), træning på putting green og praktisk spil på 9-hulsbanen.

Spilundervisning tilmeldes på GolfBox under Kurser -> Protrainer -> Begyndertræning.  

 

Spilprøve
Spilprøven består af 2 dele:

1. del
Deltagelse i de ugentlige begyndermatches på 9-hulsbanen arrangeret af begynderudvalget. Man skal have to underskrifter for deltagelse fra et medlem af begynderudvalget, ligesom man skal have en underskrift, fra et medlem af begynderudvalget, på at have opnået 18 point på en runde over 9 huller. Tilmelding til begyndermatcher foregår i golfbox.

2. del
Når alle underskrifter på Golfkørekortet er opnået, skal man deltage i en 9-hulsmatch på 18-hulsbanen. Matchen arrangeres af begynderudvalget, hvor man viser, at man har forstået regler og etikette. Der er ingen krav til point for at få en underskrift.

Spilprøver med begynderudvalget tilmeldes på GolfBox -> Klubturnering.

 

Til sidst

Når prøveperioden er slut og alle underskrifter på Golfkørekortet er opnået, henvender du dig til sekretariatet, der efter indmeldelse på fuldgyldigt medlemskab bestiller DGU kort til dig.

Du kan frit spille på 9-hulsbanen, og når du har spillet dig ned i handicap 53,0, kan du frit spille på 18-hulsbanen. Dog kræves det, at du er indmeldt som fuldgyldigt medlem. Det kan anbefales, at du spiller videre på 9-hulsbanen, indtil du føler, at du har godt styr på spillet og har det godt med spil på stor bane.

Scorekort skal altid underskrives af en medspillende markør, som er fuldgyldigt medlem af en golfklub. Herefter registrerer du dit spilresultat på GolfBox, og dit handicap reguleres automatisk.

 

Dec. 2022

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS