Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

18 - hulsbanen:

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 53. Alle skal booke starttid på GolfBox og der bet ...læs mere

Parkinson Golf 

Golf og Parkinson, ja hvordan er det gået?

Blommenslyst Golfklub havde i april/maj 2023 et tilbud om golf for personer med Parkinson og evt. en pårørende. Dette tilbud var der 17 der fulgte, og samstemmende siger deltagerne, at det har været et rigtig godt initiativ, som de flittigt er mødt frem til. De syntes så godt om de 4 prøveuger med træning, spil på 9-hulsbanen og efterfølgende hygge i klubhus, at de 14 har valgt at fortsætte som en samlet gruppe, og med mulighed for at de også spiller sammen med andre prøvemedlemmer i klubben.

Synes du det lyder spændende, og vil du vide mere om dine muligheder for evt. at være med nu, er du meget velkommen til at kontakte Henning Brandt på tlf. 29 63 81 41. Det er stadig muligt at komme med sammen med de 14 aktive golfere. Vi skal nok finde en løsning.

Der var oprindeligt flere end de 17, der var interesserede, men pga. fysiske problemer eller at det var svært at få kalenderen til at passe, valgte de at vente til senere.

For klubbens træner og initiativtagerne har det været et meget positivt og givende forløb med god fysisk aktivitet med plads til snak og smil.

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS