Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

18 - hulsbanen:

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 53. Alle skal booke starttid på GolfBox og der bet ...læs mere

Kom godt i gang 

For at opnå ret til at spille på 18-hulsbanen skal du være medlem af klubben med et fuldgyldigt medlemskab, der omfatter spil på 18-hulsbanen samt opfylde HCP betingelserne. Man kan ikke få DGU kortet på et prøvemedlemskab, og har derfor som prøvemedlem ikke spilleret til 18-hulsbanen.

Hvis du tidligere har været medlem i en golfklub og har gennemført en banetilladelse / golfkørekort, kan du ikke tilmelde dig et prøvemedlemskab. Så er det et fuldgyldigt medlemskab, du skal tegne.

Har du ikke spillet golf før, skal du starte med at tage et golfkørekort, som er et forløb som prøvemedlem, hvor du modtager instruktion, uddannelse og træning. Læs mere om, hvad forløbet indeholder ved at klikke på linket Prøvemedlem nedenfor

Man kan kun benytte tilbuddet om prøvemedlemskab én gang, medmindre der er en speciel grund til, at man ikke kan gennemføre. Snak med sekretariatet, hvis dette er tilfældet.

Ring og snak med sekretariatet, hvis du vil høre mere om planerne for sæsonens kurser, eller se den aktuelle oversigt
her.

 

Pris

Golfkørekort kurser

Prøvemedlemskab
 

 

IMG_2225.jpg

Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS