Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

18 - hulsbanen:

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 53. Alle skal booke starttid på GolfBox og der bet ...læs mere

Kom og vær med 

Går du og tænker ’Måske er det der golf noget for mig’, så synes vi, du skulle tage og kigge forbi og prøve det af. Har du allerede været her og er blevet tændt af den hellige golfild, så kan du melde dig til et prøvemedlemskab og dermed også til at tage Golfkørekortet.
Det kan ske via denne formular.

Du er velkommen til at henvende dig for at få flere oplysninger eller kigge forbi og ved selvsyn tage et kig på forholdene. Det bedste vil naturligvis være at komme i sekretariatets åbningstider eller tirsdag eftermiddag mellem 16.00 og 16.30, hvor begynderudvalget er klar til at tage imod nye og måske kommende golfspillere og svare på spørgsmål.

Når du er klar, skal du i gang med et Golfkørekort, hvor du lærer regler og de grundlæggende slag. Læs her mere om prøvemedlemskabet. Et prøvemedlemskab koster 595,-. Husk, at hvis du efter endt prøvemedlemskab ønsker at melde dig ind som fuldgyldigt medlem, bliver udgiften på 595,- modregnet dit første kontingent.

Har du allerede DGU-kort og blot ønsker at skifte klub, kan du benytte denne indmeldelsesformular.

 

Indmeldelsesformular

Golfkørekort

Træning

Klubber i klubben

Kontingent

SU-Golf

 

PART_1592404680261.jpeg

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS