Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

18 - hulsbanen:

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 53. Alle skal booke starttid på GolfBox og der bet ...læs mere

Tre baner med hver sin sværhedsgrad 

Blommenslyst golfklub har etableret 3 krolfbaner i let kuperet terræn, hvilket giver 3 drilagtige baner:

  • sort bane
  • blå bane
  • Rød bane

Krolf er et spil, hvor kroket og golf er kombineret. Kugler og køller kommer fra kroket og hullerne kommer fra golf. Udstyret minder om et kroketsæt. Det er blot lavet i andet materiale, da trækugler og trækøller ikke kan holde til belastningen under spillet.

En bane består af 12 huller, og et hul er fra start til slut mindst 5 m og højst 30 m langt. Selve hullet, som kuglen skal i, er 14 cm i diameter.

Som i golf handler det om, at få kuglen i hul på færrest mulige slag. Lidt mere detaljerede regler udleveres sammen med scorekortet. Er du mere interesseret i Krolf, kan du læse mere på Dansk Krolfunions hjemmeside, hvor der også er regler for forskellige former for spil, holdspil, et huls krolf, kampspil mv.

Blommenslyst Golfklub er medlem af Dansk Krolfunion og klubbens medlemmer kan derfor deltage i krolf-turneringer landet over.

Blommenslyst Golfklubs medlemmer (alle medlemskategorier - også passive) har adgang til at spille Krolf til halv pris (kr. 250- pr. år), dog skal der betales for leje af udstyr (kølle og kugle) medmindre man selv medbringer udstyr.

Hvis man kun ønsker at spille Krolf, kan man tegne et Krolfmedlemskab til kr. 500,- pr. år.
Hvis man også ønsker at leje udstyr, koster Krolfmedlemskabet kr. 650,- pr- år.

Billede 5

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS