Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

9-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere.

Da vi har nået en årstid, hvor der kan være frost på banen, så se efter om LUKKET skiltet, står på 1. tee i ...læs mere

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen 

9-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere.

Da vi har nået en årstid, hvor der kan være frost på banen, så se efter om LUKKET skiltet, står på 1. tee inden du går ind og betaler greenfee. Hvis LUKKET skiltet er oppe ved 1. tee, skal der spilles til det lille flag, der står foran greens.

Fra mandag den 9. november skal der spilles fra måtter overalt på banen, undtaget teesteder, greens og bunkers. Måtter kan lånes i forhallen, og lægges tilbage efter brug.

Det er tilladt at benytte 2-hjulede scootere på 9-hulsbanen, hvis banens tilstand tillader det. Der skal køres i roughen.

Da det er Pay&play  med tidsbestilling, kan der forekomme kø på 1. tee. Spillere der har booket starttid har fortrinsret.

Der kan lejes udstyr i klubben for 50,00 kr. pr. sæt, betales sammen med greenfee på mobilepay. Udstyret står i forhallen. Sprit venligst hænderne både før og efter brug.

 

18-hulsbanen er åben for medlemmer og gæstespillere med gyldigt DGU kort og handicap på max. 42. Alle skal booke starttid på GolfBox og der betales greenfee ved bekræftelse af tiden på touchskærmen.

Banen kan være lukket grundet vejrliget. Det vil fremgå af tidsbestillingen på GolfBox.

Ved frost på banen skal der spilles til vintergreens! Rødt skilt ved Driving Range, så skal der spilles til vintergreens!

Fra mandag den 9. november skal der spilles fra måtter overalt på banen, undtaget teesteder, greens og bunkers. Måtter kan lånes i forhallen, og lægges tilbage efter brug.

Fra mandag den 9. november må ikke benyttes persontransporterende køretøjer, hverken golfbiler eller scootere.

Særlige Corona restriktioner for spil som skal følges (gælder begge baner):

  • På golfbanen skal der holdes en meters afstand.
  • Der skal være ti minutter mellem hver bold.
  • Der må lukkes igennem, men uden fysisk kontakt til hinanden.
  • Ingen kram eller håndtryk før, under og efter spillet
  • Benyt evt. engangshandsker ved rivning af bunkers, berøring af flag/flagstænger, vandhaner og skraldespande. Der er handsker ved indskrivning.
  • Pas godt på dig selv og andre.

Såfremt reglerne bliver brudt, kan banekontrollører bortvise spillere.

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS