Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Blommenslyst Golfklub af 2014
Vis siden i mobilvisning
 
 
Aktuelt
Aktuelt

Status på 9-hulsbanen og 18-hulsbanen

Grundet 18-hulsbanens tilstand er der nogle restriktioner:

Der skal spilles med oplæg.

På hul 6 skal der spilles til provisorisk green.

Hul 7 er lavet om til ...læs mere

Booking af Hønsehuset 

Klubbensmedlemmer
Det er muligt for Blommenslyst Golfklubs "klubber i klubben" til booking af arrangementer, møder og andre fælles aktiviteter i Hønsehuset. Det er også mulig at holde din private fest i Hønsehuset. Det er nødvendigt at booke Hønsehuset på forhånd til klubbernes arrangementer, afslutninger og andet.

I alle tilfælde skal du tage fat i Sune på tlf: 26 70 64 63. Det er ham, der registrerer og aftaler vedr. booking af lokaler og bestilling af mad.

Gæster udefra
Er du fra en anden klub og gerne vil lave et arrangement i Blommenslyst Golfklub, hvor I også skal spille på banen, skal du tage fat i sekretariatet på tlf: 65 96 71 20 eller info@blommenslyst-golf.dk.
Så kan I snakke videre om bookning af tider og hvilke muligheder der er i Hønsehuset.

Husk! Bookingen er først OK, når du har fået besked tilbage på mail fra Sune eller sekretariatet.

 

Regler vedr. Hønsehuset
Sune Westphal er den nye forpagter af Hønsehuset, og derfor skal alle mad- og drikkevarer købes hos ham eller i automaterne.

Det er derfor ikke længere tillade at spise sin medbragte mad i og ved Høsehuset.
Holder du et arrangement i Hønsehuset, skal made og drikkevarer ligeledes købes hos Sune. Det er desuden heller ikke længere muligt selv at rengøre efter endt brug.

 


 

 
Blommenslyst Golfklub   -   Vejruplundvej 20   -   5491 BlommenslystTelefon: 65 96 71 20       E-mail: info@blommenslyst-golf.dk   Kontakt Webmaster   Administration   Golfbox   Søg  Sitemap
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS